24 Ocak 2018 Çarşamba

Sen Anlat Karadeniz Son Bölüm Tanıtımı

ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz çarpıcı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla henüz yayına girmeden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü yönetmen Osman Sınav imzası ile ekrana gelecek olan Sen Anlat Karadeniz yeni bölümleriyle Çarşamba günleri seyircisiyle ile buluşacak.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimler rol alıyor. Yayınlanan ilk tanıtımlarla merakları daha da artıran Sen Anlat Karadeniz sürükleyici öyküsü ile de iddiasını koruyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz genel hikayesi nedir? Sen Anlat Karadeniz oyuncuları kimlerdir? İşte, Sen Anlat Karadeniz dizisine dair tüm ayrıntılar.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Nefise ve Tahir'in imkansız aşkını konu alan dizide, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in hikayesine yer veriliyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder