23 Kasım 2017 Perşembe

Siyah Beyaz Aşk Son Bölüm Tanıtımı

Kanal D ekranlarında yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Siyah Beyaz Aşk’da, heyecanlı sahneler yaşanacak. Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlayan Namık, Ferhat’tan beklemediği bir tepki alacak. Ferhat peşlerindeki adamlardan Aslı’yı korumak için bir dağ evine götürür. Fakat bu dağ evinde de izleri bulunur ve heyecanlı bir kovalamaca yaşanır. Ferhat ile Aslı peşlerindeki adamlardan kurtulabilecek mi? Cevabı, Siyah Beyaz Aşk’ın son bölümünde olacak.

SİYAH BEYAZ AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ

Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Ferhat'a söylediğinde ise umursamaz bir tavırla karşılaşır.

Ferhat ve Aslı'nın peşinde onlara zarar verebilecek adamlar vardır. Ferhat, Aslı'nın güvenliği için bilinmez bir dağ evinde kalmanın uygun olacağını düşünür. Fakat bu dağ evi gizlenmek için yeterli olmayacaktır. Ferhat ve Aslı'nın peşindekiler, sadece Aslı'yı sağ istediği için bu kovalamacada büyük bir kayıp olabilir. Ferhat, Aslı'yı güvende tutabilecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder