25 Kasım 2017 Cumartesi

Savaşçı Son Bölüm Tanıtımı

Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Savaşçı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde aksiyon seviyesi iyice artacak. İşte, Savaşçı yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kırlangıç Paşa, Temo’nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi bu operasyonda Yörük Haydar’ı canları pahasına yalnız bırakmaz. Ama Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un acısını ve öfkesini dizginlemek hiç kolay olmayacaktır.

Bu arada Doktor’un mezarıyla ilgili gelen haber karargahta herkesi şaşırtırken, sınır ötesine geçmeye çalışan Temo yalnız değildir.Savaşçı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların soluksuz olarak takip edilen Savaşçı'nın yeni bölümünde Kırlangıç Paşa, Temo’nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçer. İşte, Savaşçı yeni bölüm fragmanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder