24 Kasım 2017 Cuma

İsimsizler Son Bölüm Tanıtımı

İsimsizler yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi İsimsizler'in yeni bölümünde Damla ölmekten son anda kurtarılmıştır ama şimdi çok daha kötü bir durumun içine düşmüştür. İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

Damla’ya enjekte edilen ilaç ölümcül bir zehirdir ve bu zehir nedeniyle komaya girer. Acilen hastaneye kaldırılan Damla’nın yaşaması için panzehire ihtiyacı vardır. İsimsizlerin 24 saatten daha az bir sürede bu panzehiri bulmaları gerekmektedir.

Fakat bilmedikleri şey, panzehirin bir tek Kudret’te olduğudur. Öte yandan Biruske de ağır yaralanmış, o da hastaneye kaldırılmıştır. Dayı’nın Biruske’nin eşyalarının arasında gördüğü bir fotoğraf kafasında birçok soru işaretleri belirmesine neden olacaktır. İsimsizler panzehiri alabilecekler midir? Damla kurtulacak mıdır yoksa Kudret bu sefer zaferinin tadını mı çıkaracaktır?

İsimsizler 24. bölüm fragmanı! İsimsizler'in yaptığı planda Fatih'i kötü sürpriz! Kanal D'de ekrana gelen İsimsizler'in 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İsimsizler 24. yeni bölümde kahramanlar kurdun inine giriş yapıyor!

İsimsizler'in 25 Kasım Pazar ekrana gelecek olan 24. bölümünde, Tufan'ın söylediği plan herkesin aklına yatacak. Mekana arkadan sessizce girip, herkesi tek tek öldürerek hainlere sert bir darbe vurulması amaçlanır. Fatih'in kafasına doğrultulan silah işin boyutunu değiştirecektir.

Handan, Kudret'in yaptıklarını daha sert bir dille sorgulamaya başlar. Kudret ise kaostan beslenmeye devam eder. Fakat işler tam olarak beklediği gibi gitmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder